Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
https://www.youtube.com/watch?v=aliscTnlsvg
Wysokiej jakości film, opowiada historię Newt odzyskującej z Bishopa pewne informacje...
Wersja z napisami w języku angielskim.
Ostatnio edytowany przez Tallana (2015-09-27 21:08:26)
Niezle.
Ale co do storylinii to widze, ze wszyscy przyjeli za kanon chyba ze Newt i Hicks nie umarli podczas podrozy powrotnej...
Dla mnie to jeden z ciekawszych wątków "a co by było, gdyby?" Żałuję, że fanfilm Alien Identity został zamknięty przez Foxa. Pokazali tam dorosłą Newt.
A że poszło o Obcego 5... Podejrzewam, że jeszcze zobaczymy małą na dużym ekranie.
Fajnie by było zobaczyć jeszcze Newt, ale jak to wytłumaczyć, ma ktoś ptopozycję?
Udając, że trzeciej części nie ma.
Zrobimy jak w Orwellowskim 1984, pójdzie do korekty redakcyjnej i wymażemy z historii
Ja plakac nie bede. Zawsze mnie zastanawiala ta frustracja fanow, jak cos im sie nie zgadzalo w linii "historycznej" czy jak wylapywali "niescislosci". To jest ich utwor I maja prawo zrobic jak chca. Przeciez samo zlaczenie Aliens I Predatora wynika WYLACZNIE z przytczka tworcow "Predator 2" w kierunku "Obcego". Jednej, parosekundowej sceny.
Konsekwencje wszyscy znamy, cala seria AvP (filmow) to moim zdaniem kompletna porazka. Xenomorf z zalozenia, gdyby dostal sie na Ziemie, bylby nie do opanowania w 2200 roku. A co dopiero w latach wspolczesnych...
I dlatego nazywamy to fikcją naukową
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 761.06 kB (Maksimum: 928.49 kB) ]